Akudeco® Eindlat wandpaneel – Klassiek eiken – 270 x 2.7cm

39,00

Akudeco eindlat wandpaneel klassiek eiken sluit naadloos aan op het uiteinde van onze akoestische wandpanelen. Dit kan wenselijk zijn wanneer je de wandpanelen vrijstaand plaatst en je de zijkant wilt afwerken in dezelfde look als de latten van de wandpanelen. De lat heeft een hoek waardoor hij een stukje over het vilt van het wandpaneel heen zal vallen. Dit zorgt voor een subtiele en nette afwerking.

Pre-order: Levering eind mei

Levering binnen 2-5 werkdagen

  • Kwaliteitsgarantie
  • Veilig en achteraf betalen

Voltooi de look met deze eindlat wandpaneel klassiek eiken

Maak jouw akoestische wandpanelen helemaal af met onze hoogwaardige akoestische eindlatten, speciaal ontworpen als afwerkingsdetail voor een perfecte esthetiek en functionaliteit.

Perfecte Afwerking: Onze akoestische eindlatten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw akoestische wandpanelen, waardoor ze zorgen voor een vlekkeloze overgang en een professionele uitstraling.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp zijn onze eindlatten gemakkelijk te monteren op jouw wandpanelen doormiddel van nietjes of kit. Met minimale moeite voeg je de laatste finishing touch toe aan jouw akoestische ruimte.

Duurzame Kwaliteit: We hechten waarde aan duurzaamheid, daarom zijn onze eindlatten gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bijdragen aan een milieuvriendelijke ruimte.

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 270 × 5 × 5 cm